top of page

ASOCIACIÓ

CHESS AND ENGLISH FOR ALL CHILDREN

Association

L'Associació es va establir el juny de 2017 a Barcelona amb la missió de promoure els escacs i els seus beneficis educatius en el desenvolupament mental, emocional i social dels nens en l'educació primària d'Espanya com una eina que contribueix a l'assoliment d'una societat justa i democràtica.

Per complir aquesta missió, el nostre objectiu és:

- desenvolupar l'ensenyament de llengües estrangeres aplicant i promovent el mètode d'aprenentatge basat en l'experiència

- propagar els escacs i els seus beneficis en l'educació primària amb la missió d'arribar a zones rurals remotes

- difondre el mètode educatiu d'escacs i anglès en l'educació primària a Espanya.

 

Per complir amb aquests propòsits, portem a terme les següents activitats:

 

- Cursos de capacitació per a docents i seguiment de tutoria

- Estudis i investigacions sobre els temes dels beneficis dels escacs i el mètode d'aprenentatge basat en l'experiència

- Esdeveniments per promoure els escacs social

- Esdeveniments per promoure els escacs com a eina pedagògica

- Desenvolupar projectes relacionats amb el propòsit de l'associació

- Establir relacions i cooperació amb altres Associacions, institucions públiques o privades, fundacions, empreses professionals, a nivell autonòmic, nacional i internacional, etc. per a fins similars als nostres objectius, i desenvolupar projectes conjunts d'investigació, innovació i creació.

- Editeu i produeixi materials educatius i culturals, tant impresos com electrònics

- Qualsevol altra activitat de lleure, educació, coneixement i aprenentatge que l'associació consideri apropiada

EDITOR

CHESS EDUCATION EUROPE SL

Publisher

Escacs Educació Europa S.L. Va ser fundada per George Angyan al juliol de 2015 a Barcelona. El seu objectiu és fer accessibles els grans beneficis pedagògics dels escacs, tant en l'ensenyament primari com en l'ensenyament extraescolar i relacionat amb això, la promoció global del programa ELT, l'escacs i l'anglès. La companyia és l'editora oficial dels llibres del programa d'escacs i anglès.

A Chess Education Europe creiem que els escacs i els escacs i l'anglès poden contribuir a educar les habilitats fonamentals i valors socials de la propera generació mentre es juga als escacs.

Staff

EQUIP

George Ángyán

director

George és l'autor del programa Chess and English. També treballa com a CEO de l'editorial Chess Education Europe a Barcelona editant Chess and English. Docent d'anglès i història de professió i amb vastes experiències d'instituts educatius i escoles a Canadà, Aràbia Saudita, Suïssa, Hongria i Espanya, George és un apassionat dels escacs. Quan era nen va ser els escacs professional. Ara, es tracta de portar els escacs a les escoles com una eina pedagògica.

​Regina Fulop

gerent del programa Chess and English

Regina és una socioeconomista de professió i abans de començar a Chess and English treballar un temps significatiu en projectes de desenvolupament educatiu i social. Ella està dedicada als valors justos i democràtics i a transmetre'ls a través de l'educació. Es va unir a Chess and English per ajudar en l'administració, comercialització i desenvolupament de productes.

CREADORS

Peter Merrow-Smith

lletres, rimes

Peter és un educador amb múltiples talents de Chinnor, Anglaterra. Per Chess and English porta les seves habilitats d'escriptura creativa, component poemes i càntics que transmeten el contingut d'escacs als nens petits en un anglès clar i vibrant.

Adela Galova

cant

Adel era la companya de Jamie cantant les cançons en Chess and English. Adel, periodista i traductor literari de professió, és un apassionat cantant de folk i electrònica, de manera que va cantar les cançons en Chess and English. Adel també és una activista dels drets humans.

Jacqueline Molnár

il·lustracions

Jacqueline va somiar i va dibuixar l'obra d'art en Chess and English. Un il·lustrador de renom a tot Europa, la seva sensibilitat, compassió i sentit de l'humor visual fan que els nens no vulguin deixar que les seves còpies de Chess and English es vagin.

Jamie Winchester

cant

Jamie és un cantant i compositor irlandès que viu al sud-est d'Irlanda. Jamie va tenir una reeixida carrera com a solista a Hongria durant els seus 25 anys vivint allà. Ara es troba semi retirat, i ha decidit concentrar-se en la seva composició, la seva família i projectes importants.

David Torrents​

design

David és un dels dissenyadors gràfics i pòsters més interessants de Barcelona en aquests dies. Ell fa que les places de la ciutat apareguin sota els teus peus mentre parles. En Chess and English, David ens va ajudar amb el seu clar gust visual i precisió.

Gabi Rácz

fotografia

Gabi va fotografiar les imatges en Chess and English. Com mare de tres fills, se sentia a casa capturant nens jugant als escacs a l'escola o adults fent el mateix a la platja, en una cadira de rodes, durant els seus descansos per al cafè de les obres de construcció. Gabi va atrapar aquests moments per a tu, és el teu torn de veure'ls.

László Grünvald

música

László va compondre la música per a les cançons en Chess and English. És un dels quatre membres de l'esplèndida Banda Talamba d'Hongria i seria un desafiament presentar-li un instrument que no pot tocar.

Péter Molnár

video, visuals

Péter va prendre els vídeos de Chess and English. Treballant junts en el vídeo promocional amb Gabi, Zoli i Dani (CMDesign), la seva passió el va travessar fins i tot en els vessants gelades dels Alps filmant jugadors d'escacs. Péter treballa amb els més alts estàndards, una qualitat que li va valer diverses tasques importants, com la del Veszprem Music Festival.

Distributors

DISTRIBUTORS

Kennia Báez

country manager, Méxic

Kennia és una emprenedora mexicana i nutrióloga de professió, monitor escolar i entrenadora oficial d'escacs, dedicada a la difusió dels escacs educatiu.

Contacte:

infomexico@chessandenglish.com

Tel:+52 1 612 169 4579

Ver precios

bottom of page