top of page

PER ESCOLES PRIMÀRIES

i CENTRES EDUCATIUS

Oferim els següents packs — o plans — per les escoles primàries i centres educatius: veieu les descripcions per decidir en quin d’ells esteu interessats. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres si teniu més preguntes o necessiteu més informació.

Pla Torre

En el Pla Torre George Angyan (fundador del programa Chess and English) i altres professors de Chess and English acreditats del nostre equip dirigeixen un curs de Chess and English de mínim un trimestre o bé com a part del curs d’anglès ja establert, o bé com a programa d’activitats extraescolars.

La disponibilitat és limitada — de moment està disponible en Barcelona i voltants.

Els preus finals estan calculats segons la duració del curs. El preu indicat més abaix és pel pack mínim en aquest Pla, que inclou 12 classes de 45 minuts. Aquest Pla es combina amb un pack de llibres en el Pla Peó.

A partir de 540€

Pla Alfil

El Pla Alfil és un programa fet a mida per la vostra escola durant el qual oferim una formació per preparar l’equip dels professors d’anglès (3-5 persones) perquè puguin dirigir un curs de Chess and English*. Nosaltres proveïm tota la informació i els materials didàctics (llibres d’estudis i de treball per tots els participants), a més d’un conjunt de materials complementaris visual per futurs professors de Chess and English.

Mentre dissenyem el programa, prenem en consideració el coneixement dels escacs dels professors, la seva experiència com a professors d’anglès i el grup de nens que participen (la quantitat de nens, les seves edats, les seves capacitats de lectura i escriptura, etc.).

 

El Pla Alfil també inclou tutoria seguiment (4 x 1 hora) per l’Equip de Professors per informar sobre les primeres experiències dels seus cursos, aprofundir la seva comprensió i ajudar-los a desbloquejar qualsevol obstacle potencial. En aquest Pla som flexibles en relació al temps i a la ubicació de la formació.

*El curs Chess and English només pot ser impartit per professors de Chess and English certificats. La titulació s’aconsegueix un cop s’ha assistit a una de les nostres formacions. Per participar-hi no calen coneixements previs de les regles dels escacs — l’únic requeriment és ser professor d’anglès.

Els preus finals estan calculats segons el nombre de professors. El preu indicat abaix és pel pack mínim en aquest Pla, que inclou una formació de 20 hores, tots el materials formatius, tutoria de seguiment (4 x 1 hora) i Pack dels Professors. Aquest Pla es combina amb el pack de llibres del Pla Peó.

**Les despeses del lloc i el càtering no estan incloses.

A partir de 1800€**/ 3-5 persones

Pla Rei

El Pla Rei és un programa de coaching fet a mida per a professors d’anglès de la vostra escola (màxim dues persones), durant el qual oferim coaching personal per preparar-los per dirigir un curs de Chess and English. A més, oferim tots els materials de formació i d’aprenentatge (llibres d’estudis i de treball per tots els participants), a més d’un conjunt de materials complementaris visual pels futurs professors de Chess and English.

Mentre dissenyem el programa, prenem en consideració el coneixement dels escacs dels professors, la seva experiència com a professors d’anglès i el grup de nens que hi participen (la quantitat de nens, les seves edats, les seves capacitats de lectura i escriptura, etc.). També compilem una llista de recomanacions personalitzades sobre com introduir i mantenir els escacs educacional a la seva escola.

El Pla Rei també inclou tutoria seguiment (4 x 1 hora) de  l’Equip de Professors per informar sobre les primeres experiències dels seus cursos, aprofundir la seva comprensió i ajudar-los a desbloquejar qualsevol obstacle potencial. En aquest Pla som flexibles en relació al temps i a la ubicació de la formació.

*El curs Chess and English només pot ser impartir per professors de Chess and English certificats. La titulació s’aconsegueix un cop s’ha assistit a una de les nostres formacions. Per participar-hi no calen coneixements previs de les regles dels escacs — l’únic requeriment és ser professor d’anglès.

Els preus finals estan calculats segons el nombre d’hores de coaching. El preu indicat abaix és pel pack mínim en aquest Pla, que inclou un coaching personal de 12 hores, tots els materials formatius, tutoria de seguiment (4 x 1 hora) i Pack dels Professors. Aquest Pla es combina amb el pack de llibres del Pla Peó.

**Les despeses del lloc i el càtering no estan incloses.

A partir de 1200€**/max. 2 persones

Pla Peó

El Pla Peó conté els packs de llibres pel vostre curs de Chess and English*. Oferim packs de llibres de 50, 100 i 200 còpies, veieu els preus abaix sota la secció Detall de Preus.

*El curs Chess and English només pot ser impartir per professors de Chess and English certificats. La titulació s’aconsegueix un cop s’ha assistit a una de les nostres formacions.

A partir de 17,55€

Please reload

Rook
Bishop
King
Pawn
bottom of page